lauantai 13. huhtikuuta 2013

Keväiset rakennekynnet soak-off geeleilläSiitä suivaantuneena etteivät kynteni kasvaneet saati vahvistuneet yrityksistäni huolimatta, päätin laittaa itselleni pitkästä aikaa soak-off geelit. Ongelmani on ollut, etten ole saanut näitä soak-off nesteellä pois. Nyt päätin kokeilla sellaista, että laitoin primeria vain kärkiin ja kynnen reunoihin ja jätin kynsipedin ilman. Toivottavasti se auttaa kynsien poistossa ja että kynnet pysyisivät silti pari viikkoa ilmaantumatta.
Tein nämä muoteille ja ne ovat vähän mantelien ja stilettojen välimaastossa. Kuvissa kynsien kärjet näyttävät paljon läpikuultavammilta kuin mitä ne on livenä. Sekoitin vihreää glitterpölyä kirkkasseen soak-off geeliin ja muotoilin sillä kärjet. Kärkiin asettelin myös pienet palaset tylliä, jota en ole aiemmin kokeillutkaan. Kukkaset ja pilkut on tehty kynsilakalla käsin geelin päälle. Kukkien keskelle pienet vaalean vihreät strassit ja voi'la kevätkynnet saivat silauksensa. Lopuksi Konad-päällyslakkaa suojaamaan kuviot ja pitämään strassit kiinni. 
Viime kerrasta olikin aikaa ja sainkin näissä kulumaan ruhtinaalliset 4 tuntia aikaa!! Piti tehdä yksi käsi kerrallaan, koska käytin muotteja. Kerroksia pitää soak-offeja käyttäessä olla riittävän monta, koska se on normaalia geeliä hauraampaa. Jännitin kovasti muottien poistamista.
Yritin tehdä näistä jo valmiiksi vähän stilettomalliset muotin päälle, mutta rehellisyyden nimissä ne olikin hankalammat viilata, kuin aikaisemmin tekemäni mantelit "Pinkit pantterit".  Tein nuo pinkit enempi suorakaiteen muotoon muoteille ja viilasin vasta lopuksi mantelin muotoon. Ongelma valmiiksi muotoilluissa olivat stileton reunat; niistä tuli aika paksut. Nämä vaativat jonkin verran siis enemmän viilausta. Kuvan kynnet ovat myös pisimmät kynnet mitä mulla on koskaan ollut. Voitte vain kuvitella että mm. tämä tietokoneen näpyttely muuttui hankalammaksi. Kosketusnäytöllisen puhelimen käyttö on toinen juttunsa. ;) Mutta kaiken kaikkiaan olen supertyytyväinen. Vihreänä kimaltavat kevätkynnet, joita en osaa lakata ihastelemasta. Parasta olisi vielä jos näillä mentäisiin sellaiset pari kolme viikkoa. <3 Postailen siinä välissä sitten jotain muuta. Esittelen vaikkapa soak-off geelikokoelmani? 

2 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä tosi ihanat! Toivottavasti pysyy hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos Bambi! :) tosiaan toivon ettei taidot oo karanneet puolen vuoden geelaustauon aikana ja nää pysyisi. :)

      Poista