perjantai 19. lokakuuta 2012

Harjoittelua kynsilakoilla :)


Kyllästyin konad-verkkokynsiini alta aikayksikön, koska ne oli pikapikaa sutaistu. Eilen illalla sitten ähkäisin, että nyt teen jotain uutta tässä ihan äkkiä. :) Noh, unohdin että homma on eri tavalla haastavaa kynsilakoilla vs. soak off geelit. Lakat eivät tasoitu itsestään ainakaan samaan tapaan kuin geelit. Lakat ovat armottomia siinä etteivät  ne anna anteeksi pikkuvirheitä. Kerrosten pitää myös muistaa antaa kunnolla kuivua välissä. Kuvassa kynsillä on mavalan minilakkaa sävyä marrakech: kaunis oranssiin vivahtava punainen, joka peitti jo yhdellä kerroksella. Pohjalakkana on konadin base coat ja koristelu kissin hopealla striperilla. Päälle seche vite top coat ja selvä peli. 
Kynsien lyhyys hieman surettaa, mutta mielestäni nämä onnistuivat ihan kivasti. Siistimisestä halusin tiedustella... käytin sivellintä ja konadin kynsilakanpoistoainetta, mutta se ei oikein toiminut. Ehkä sivellin oli vääränlainen, eikä siksi puhdistanut reunoja tarpeeksi. Konadin kynsilakanpoistoaineessa on hieman asetonia. Pitäisikö siistiminen tehdä 100% asetonilla? Kikkoja kaivataan. :) Lopulta nappasin vanupuikon käteeni mutta, siitä irtoaa haituvia ja vaarana on että lakkaa lähtee liiaksikin. 
  

2 kommenttia:

  1. Kivat kynnet :)

    Mitä tulee siistimiseen, niin itse teen Xtran kynsilakan poistoaineella ja siveltimellä, jossa on melko lyhyet "haituvat". Niillä on ainakin olen ison osan saanut siistittyä. Asetonia olen myös miettinyt itselle, mutta toistaiseksi olen pärjännyt noilla, vaikka tuloksen saamiseksi saakin vähän hinkata siveltimellä!

    VastaaPoista
  2. Moikka Bambi! Kiitos vinkistä. :) Miekkonen muuten haukkui näitä kasarikynsiksi. :)

    VastaaPoista