sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Vaatimaton kynsilakkakokoelmani ja hieman mallitippejä...


Tässä postauksessa esittelen pienehkön kynsilakkakokoelmani. Keskityn enemmän soak off geelauksiin, joten en ole kasvattanut lakkakokoelmaani kovinkaan suureksi. Vasemmalta oikealle: Color Club space case, Color Club ultra astral, Color Club otherwordly, O.P.I pompeii purple, O.P.I chocolate shake-speare, O.P.I purple with a purpose, O.P.I alpine snow, Rimmel 270 shocker, Rimmel 002 disco gold, Inglot 201 ja Anytime 17 crystal ice/ jääkide.


Klikkaa kuvaa suuremmaksi ja näiden Mavalan minilakkojen nimet näkyvät pullon kyljessä.


Minulta puuttuu swatch-kiekot, joten tein nämä mallit tipeille. Vasemmalta oikealle 2 kerrosta kutakin: CC space case, CC ultra astral, joka tässä kuvassa erheellisesti kovin oranssin sävyinen, luonnossa puhtaampi pinkki, CC otherwordly: nämä edellä mainitut kuivuvat mattapintaisiksi. Sittte O.P.I:t pompeii purple, purple with a purpose ja chocolate shake-speare. Kuvien laatu on vähän niin ja näin: ihan perus digipokkarilla kun oon ottanut. :)


Näissä edellisiin laitettu päälle erilaisia glitter-sun muita lakkoja. Taas vasemmalta oikealle: Rimmel disco gold, pelkkä seche vite, mavala glitter blue, mavala 270 red diamond, mavala glitter purple ja Inglotin 201. Onnistuin tässä vaiheessa hieman tuhrimaan sormillani osan lakkauksien pintaa, mutta toivottavasti idea käy kuvista ilmi. Tuo viimeinen suklaanruskea glitterillä taitaa olla näistä suosikkini. Mitä piditte tästä postauksestani ja mikä näistä on oma suosikkinne? :)

5 kommenttia:

 1. mavala glitter purple on kyllä mun suosikki näistä väreistä!! hienon näkönen :) kävin ite tossa viikko sitten geelikynsikursseilla ja oisin kysellyt että tilailetko sä sun tuotteita netistä jostain? jos tilaat niin mistä ja millaista hintaluokkaa siellä on ? :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Juu on tuo glitter purple upea etenkin tuon O.P.I:n päällä. :) Mä olen ihan itseoppinut kynsien suhteen ja aivan aloittelija tai no, alkaa mulla olemaan onnistumisia takana ihan mukavasti. :) Käytän soak off geelejä, jotka ovat tavallisia geelejä huokoisempia ja pehmeämpiä. Ne ovat käsittääkseni helpompia käyttää kuin perusgeelit, koska ne levitetään kynsilakan tapaan. Olen saanut niillä kuitenkin parhaimmillaan jopa 4 viikkoa kestävän lopputuloksen, etenkin oman kynnen geelauksella. Jos kynttä on pitänyt pidentää esim. muoteilla on kestävyyskin hieman heikompi; ehkä hieman reilu pari viikkoa. Aloitin tilaamalla amazonista ja sittemmmin olen tilannut netistä mm. www.nailshop.fi sivuilta ja sittemmin www.korujakauneus.fi Hinnat vaihtelee merkistä riippuen 7-15e per purnukka ja kootkin vaihtelee 6 grammasta 8 grammaan. Suhteessa siis kalliimpia, kuin varsinaiset geelit, mutta toisaalta tavallisten laatulakkojen hinnoissa. Nämä myös kestävät pidempään kuin peruslakkaus. :)Tuo korujakauneus myy myös ihan perusgeelejä, ja heillä on kohtuulliset toimitushinnatkin. Toivottavasti vastauksestani oli apua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, en ois ikinä oppinut ite tekemään geelikynsiä ilman tota koulutusta! Täytyykin käydä kattelemassa noilta sivuilta .. :) Kiitos vinkeistä ja oli apua!

   Poista
 3. Nämä käyttämäni soak off geelit on toosi paljon helpompia kuin varsinaiset monivaiheiset geelit. Luulenpa että menisi Mialla sormi suuhun, jos sellaisilla pitäisi ruveta kynsiä tekemään. ;) Kurkistapa blogilistani blogeihin Tiny nail design blog, Katin kynsisalonki, Beautymind ja SanNails. He mm. ovat tehneet upeita geelauksia ja sieltä löytyy varmasti vastauksia kysymyksiisi. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos=) kiva postaus! Väsääppä vielä geelilakoista samanlainen. Mulla on ollu suunnitelmissa, mutta en ole vielä ehtiny=)

  VastaaPoista