maanantai 3. kesäkuuta 2013

rakennekynsiharjoittelu jatkuu...

Tarkoituksena oli tehdä kaverille huoltoa edellisiin sinisiin glitterpläjäysgeeleihin. Huomasimme että geelit olivat sen verran irti omalta kynneltä, että laitettiin kokonaan uusiksi. Aikaa meni 4,5 tuntia, mutta kuulemma tuo on ihan normaalia aloittelijalle. :) Nämä siis geelillä ja pituutta jatkettu hieman muoteilla. Kuten sinisistä glitterkynsistä näkyy niin ystävälläni on luonnostaan kärkeenpäin levenevä kynsi ja oli siksi jäänyt kärjet hieman leveiksi ja oli syynä myös aloittelijan moka. :/ Nyt päätin tehdä pyöristetyt kärjet, jotta ei tulisi sitä viuhkaefektiä. Mintun väri on soak off geelillä, sitten on glitteriä, heksagoneja ja fimokukkaset. 



Tässä on oman kynnen geelaus naapurille, joka halusi lomakynnet Italian reissulle. Toiveena oli punaista ja se on laitettu UV-lakalla. Vähän timantteja ja voi'la. Aikaa meni "vain" pari tuntia. :)


Ystävä suostui harjoittelukappaleeksi akryyleillä. Toiveena oli paljon kimallusta, koska nämä ovat juhlakynnet siskon valmistujaisiin ja veljen häihin. Näitä tehdessä pelkoni akryyliä kohtaan vähenivät huomattavasti. Pituutta jatkettiin muoteilla reilusti lisää ja sain näistä kivan ohuet. Rakennetta saisi olla enemmän ns. stressipisteessä, mutta kaiken kaikkiaan olin tosi tyytyväinen koska lopputulos on siisti ja tasainen. Aikaa meni kolmisen tuntia. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti