perjantai 1. maaliskuuta 2013

Esittelyssä: uusi kynsilakkahylly!


Tadaa! Miekkonen teki tämän minulle eilen kun vietimme yhteistä vapaapäivää. Olen niin iloinen. Mielestäni tästä tuli tosi hieno. Tätä olin visioinut yhdessä hyvän ystäväni Heidin kanssa, joka on sisustussuunnittelija. Ikean Ribba tauluhyllyt on kiinnitetty filmivaneriin, jonka takana on koolaus. Näin seinässä kulkevalle sähköputkelle jäi tilaa, ja lisäksi se jää vanerin taakse piiloon. Heidi keksi, että voisin kiinnittää tapetin tapettiliimalla vaneriin perinteisen maalaamisen sijaan. Pinkki kuuluu lemppareihini ja valkoiset hyllyt korostuu kivasti taustastaan. Hyllyissä on myös reilusti tilaa kynsilakkakokoelman kasvattamiseen. Tämä seinäke on kodinhoitohuoneessa oleva syvennys ja sen saa liukuoven taakse piiloon. Tuossa puuhyllyssä on loisteputkivalaisin ja olen kiinnittänyt pöytään myös toisen valaisimen, joten valoa on riittävästi kynsien laittoon. Tätä syvennystä vastapäätä on pieni lokonen, josta otan pienen pöydän esiin aina lakkailuja ja kynsien laittoa varten. Mitäs pidätte? 

5 kommenttia:

 1. Wau! Onpa ihanan näkönen kynsinurkkaus.
  Kyllä tossa kelpaa hsrrastaa.
  Hyvä idea noi hyllyt. =)

  VastaaPoista
 2. Aivan super ihana ja tosi kiva idea noi tauluhyllyt =)

  VastaaPoista
 3. Samaa piti munkin tulla kirjoittaa että hyvä idea noi tauluhyllyt! Kenties voin lainata ideaa tulevaan liikkeeseeni ;)

  Hieno on!!

  VastaaPoista
 4. Siis tää on upea! Oispa itselläkin tuollainen. Paitsi ajatus pölyjen pyyhinnästä kaikista pulloista jotenkin kauhistuttaisi :D

  VastaaPoista