sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Posti toi uutta sekä ihka ensimmäinen ranskikseni vapaalla kädellä


Cesarsshopin tilaus tuli postiin loppuviikosta ja sormet tärisivät innosta päästä kokeilemaan näitä elämäni ensimmäisiä nudelakkoja.. Koska kynteni ovat kasvatusvaiheessa ajattelin kokeilla jotain vahvistavaa pohjalakkaa ja tässä on ColorClubin Vitabase, nudelakkana tarjouksessa ollut ColorClubin "who are you wearing?" ja nudepinkki "get a clue". Jouluksi halusin ihastuttavan vihreän glitterlakan ColorClub "holiday splendor". Sechen vaihtoehdoksi konadkuvioiden ja tarrojen päälle sopivammaksi päällylakaksi Konadin päällyslakka. 


Tässä sitten eka ranskikseni vapaalla kädellä. Pohjalla tuo CC:n nude "who are you wearing?" ja valkoisena käytin O.P.I:n "alpine snow:ta" kukkatarrat SannaTarasta. Huh huh, tämä olikin vaativa hommeli, onnistuin tuhrimaan etusormeen jäljen pinseteillä tarraa asetellessani ja muutenkin kävi vähä hassusti, kun välissä kuivattelin kerroksia seche vitellä, joka olikin mennyt ihan liian jähmeäksi. Sinnikkäästi kuitenkin jatkoin hommia, ja lopuksi laitoin päälle kaksi kertaa konadin top coatin ja tänä aamuna sechen restorella parannellun seche viten vielä kertaalleen. Koska vapaan käden tekniikka on vielä hakusessa laittelin kukkatarroja hieman häivyttämään ranskisten rosoisuutta. ;) Luonnollisesti alla on nyt se CC:n vitabase. Nudelakan levittyvyys oli hieman noh, hankala, se raidoittui ja vaati 3 kerrosta peittääkseen. Ei ihan aloittelijan lakka. Mahtoiko olla siksi alessa että on uusia parempia? Konadin päällyslakka oli ihanaa. Se kuivui yllättävän nopeasti, vaikka ei olekaan pikakuivattava. Lopputulos on tässä auringonvalossa. Mielestäni ihan nätti ranskis, vai mitä tykkäätte? 

2 kommenttia:

  1. Tosi nättiä jälkeä!=) Mulla meni hermot tuohon Who are you wearing lakkaan kun kolmannenkin kerroksen jälkeen oli todella raidoittunut ja epätasainen:( tai sitten en osaa käyttää...

    Ps. mun blogissani kynsikilpailu, viimeinen osallistumisaika 25.1.2013!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hommattuani Essien sugar daddyn tuo CC:n who are you wearing jää tod.näk. käyttämättä. :)

    VastaaPoista