torstai 30. elokuuta 2012

Lomakynnet


Ystävä sai tällaiset lomakynnet. Kärjissä on eco soak off galaxy glitter ja nimettömiin on geelin alle upotettu pienet lilat strassit. Tuo econ galaxy glitter on tosi upea. Se on myös kovin juoksevaa, joten sitä pitää laittaa kynsi-pari kerrallaan, ettei kaikki valu sormen reunaan. Lisähaastetta tuo se, että glitterhiukkaset tahtovat geelin sekoittamisesta huolimatta vajota purkin pohjaan. Saadakseen peittävän glitterkerroksen, sitä tarvii hieman paksulti. Kärjet jäävät sen vuoksi hieman paksummiksi. Paikkasin asiaa laittamalla kynsipedille runsaammin eco soak off pinkkiä. Viimeistelyssä käytin Sinan ihanan kimaltavaa shimmer UV-lakkaa. 

2 kommenttia:

  1. Hienot kynnet! Minä tykkään myös kovasti tuosta galaxystä. Koita joskus kokeilla laitta glitterin alle kerros jotakin värillistä geeliä, sitten kärkeen ei tarvitse laittaa ihan niin paljoa glittergeeliä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ajatus värigeelistä alle kävikin mielessäni. Ei vaan ollu sopivaa väriä. Econ paradise purple on ihan liian läpikuultava. Toisaalta musta olisi voinut passata. :)

    VastaaPoista