maanantai 20. elokuuta 2012

JuhlakynnetYstävä sai tällaiset juhlakynnet tuleviin kihlajaisiinsa. Varpaissa on ruhtinaallinen määrä glitteriä. Sormen kynsillä on soak off geelaus sekä liukuva glittervärjäys. Koristuksina konad-kukkasia ja nimettömissä puolihelmistä tehdyt kukat. Käytin soak off geelejä ja rion uv-päällyslakkaa. Toivottavasti pysyvät hyvinä viikonlopun juhlienkin yli. 

edit. kertokaahan mulle mitä oikein tein väärin kun mulla oli leimailun sijasta tarkoitus laittaa pariin kynteen sellaisia glitter-kukka tarroja. Vedettyäni tarrojen päälle seche vite- top coatin alkoivat tarrakukkaset irvistää ja mennä kippuraan.... :/ Viime viikolla laitoin ihan perus-mustat kukkatarrat omiin isovarpaan kynsiin, eikä tällaista ilmiötä tapahtunut? Näissä glitter tarroissa ei ollut mukana ohjetta, mutta niissä mustissa oli, että ehdottomasti top coat päälle...

2 kommenttia:

  1. Mä olen huomannut, että monet tarrat ei tykkää pikakuivattavista lakoista. Tarrojen kanssa käytän aina tavallista top coattia ja jos tarttee niin sen päälle pikakuivattava.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiitos vinkistä. Mulla onkin jäänyt Rimmelin top coat vähälle käytölle. Kokeilen sitä seuraavalla kerralla tarrojen kanssa. :)

    VastaaPoista