torstai 3. toukokuuta 2012

Melkein katastrofi


Olen saanut viime aikoina ystäviltä hyvää palautetta soak off geelikynsien pysyvyydestä eli onnistumisia on ollut. Saatanpa tässä lähiaikoina päästä huoltamaan soak off geelikynsiä ja laitan siitä sitten postausta.
Kaikki ei kuitenkaan aina mene nappiin. En ole vielä onnistunut saamaan soak off kynsiäni pois niille luvatulla tavalla; eli liotamalla kynsiä soak off nesteessä. Aiemmin postaamani poistokuvat olivat ystävän kynsistä ja silloin kiltisti poistelin oikeaoppisesti häneltä vanhat. Oikein varauduin, että pääsen silti viilaushommiin. Vaan häneltäpä ne lähti just niinkuin pitää eli geelilakkaus oikein lohkeili palasina pois kynsiltä helposti.
Eilen suorastaan tuskastuin. Pidin kynsiä asetoni-foliokääreissä n. 10min, jonka jälkeen soak off geelin pintakerros oli pehmoista mössöä, mutta se ei irronnut kynsiltä ilman rapsuttelua, pusherilla työntelyä ja viilaamista. Kynnelle jäi väkisinkin röpelöistä tekstuuria. Karhensin kynnet palkilla yhtäkaikki ja päätin laittaa niihin silti uutta. Pohjustin nouveau nailsin soak off basecoatilla. Kaivoin laatikon uumenista esiin Cesar shopin UV-lakan, jonka kanssa minulla oli kana kynimättä. Lakka on fuksian pinkki nimeltä "suzi's pink".
Voi kamala miten vaikeaa sitä oli levittää. Jos sivellin osui jo levitettyyn pintaan se pyyhkäisi aina mennessään siitä lakan pois. UV-lakka pitää käsittääkseni levittää oikein ohuelti, muuten se kupruilee uunissa eikä välttämättä kovetu tarpeeksi. Levitin sitä 2 ohutta kerrosta, jotka kovetin uunissa erikseen. Lopputulos oli röpelöinen pinkki perunapelto. Olin jo tuskalla poistellut illan aikana vanhoja kynsiä, joten en lähtenyt poistamaan rosoista lakkapintaa, vaan yritin pelastaa mitä pelastettavissa oli. Levitin päälle pinkkiä soak off geeliä nouveau nailsin "I feel pretty"  ja siihen vielä econ "surpise glitter"-geelin. Katsoin valmista tulosta ja ajattelin, että siihen nähden miltä ne lakan levityksen jälkeen näyttivät alkuun että nyt niiden kanssa voi elää. Päätin vielä koristella nimettömät leimaamalla ja pikkutimantilla ja lopuksi seche viten top coat. Lopputulos ei ole onneksi katastrofi, mutta ihan tyytyväinen en ole. Kuvassa yksi ihana uutuushankinta kynsinauhoille eli Lushin Lemony Flutter.

2 kommenttia:

  1. I use this product too! Its one of the best inventions ever :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi Maisky! I just love it too. I keep it on my night table as a reminder to use it every evening. :)

      Poista