keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Galaxy glitteriä piristämään työelämää :)Ystävä palaa hetkeksi hoitovapaalta töihin ja tein hänelle tälläiset glitterkärkiset kynnet. Vasemman käden etusormen kynttä jatkettiin himpun verran geelillä, jotta olisi tasapitkät kynnet. Törkeästi sitten kopioin sen samaisen idean minkä ystäväni keksi maalatessaan nimettömiini pikkuiset kukkaset. Toivottavasti näillä kynsillä on mukavaa naputella tietokonetta töissä. :) Tässä käytety tuotteet: cesars nail prep 1, cesars primer 2, nouveau nails soak off clear base, 2x eco soak off coral pink, galaxy glitter, eco soak off clear, kiss koristelakat musta ja valkoinen, sekä päälle seche vite.

2 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet!

    Aikaa vieevä harrastus, etenkin kun on lapsia - minulla sama juttu, ei enää meinaa ennättää tehdä ja olenkin hetkellisesti lopettanut geelaukset, yritän lakkailla.. Nyt kyllä tekisi kovasti mieli pitkiä kynsiä, mutta saa nähdä..

    VastaaPoista
  2. Juu! Yritän kuitenkin ehtiä jonkin verran tehdä geelilakkauksia kun tämä on niin kiva harrastus. :) Mulla on tällä hetkellä kans ihan peruslakkaus ja tooosi lyhyet kynnet. Tilasin just kynsitippejä. :)

    VastaaPoista