sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Vanhat pois ja uudet tilalle.


Kuvassa 3 viikkoa sitten 1.4. tehdyt soak off geelaukset. Kasvuraja on aikamoinen. Nämä olivat niin hyvässä kunnossa että näihin olisi voinut ongelmitta tehdä huollon ja täyttää kasvurajat, mutta päädyimme kuitenkin tekemään uudet ihan vaihtelun vuoksi.


Tässä samat kynnet geelin poistamisen jälkeen. Econ soak off solution toimi kuin unelma ja geelaus toden totta lähti noin 10 minuutin foliokääreliuottelun jälkeen helposti. Kuten kuvassa näkyy kynnet ovat hyvässä kunnossa.


Tässä uudet soak off geelatut kynnet. Pohjalla nouveau nailsin clear base coat, sitten 2 kerrosta econ coral pink geeliä. Kärjissä galaxy glitter ja päälle eco väritön soak off geeli. Kuviot nimettömissä konadilla ja koko homma päällystetty vielä Seche Vite top coat.

4 kommenttia:

 1. Kiitos. Olipa mukava nähdä postaus siitä miltä kynnet näyttää soak of:ien poiston jälkeen :)

  PS: Voinko esittää vienon toiveen? Saisiko tänne sellaisen laatikon, mistä voisi kirjautua seuraamaan tätä blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos, olin ihan intona ettei kynnet olleet tosiaan yhtään kärsineet. :)
   Olen vielä vähän käsi näissä blogiasioissa enkä osannut linkittää mun blogia muualle kuin tuohon omalle blogilistalle. :)

   Poista
 2. Leimasitko nuo kuviot tahmealle vai pyyhitylle pinnalle? Vielä toinen kysymys, että millä kynnet on karhennettu ennen geelin levitystä kun on noin hyvin pysynyt ja silti oma kynsi noin hyvässä kunnossa? Aivan ihanat uudet kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kuviot olen leimannut ihan valmiiseen pintaan eli tahmapinnan pyyhin ensin pois ja kuvion päälle vaan päällyslakka. Karhensin kynnet sellaisella palkkiviilalla. Kiitos ihanasta palautteesta. :)

   Poista