keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Soak off muottipidennykset

Lähtötilanne

Halusin pituutta nysäkynsiini, joten päätin kokeilla jatkaa kaikkia hieman soak off geelillä ja muottisysteemillä. Homma oli aikaavievää, koska tein ensin oikean käden neljä sormea, sitten vasemman neljä. Peukut geelasin viimeiseksi ihan oman kynnen päälle ilman muottia. Kerroksia tuli monta ja geeliäkin kului aikalailla jotta sain liitoskohdan yhtymään ja rajan häivytettyä.

                                                 Tällaiselta näytti ennen viilausta

Olen vasuri, joten oikea käsi oli paljon helpompi tehdä. Vasemman käden muotit hieman falskasivat. Kynnen alle pääsi jonkin verran valumaan soak off geeliä. Kovetin niitä vielä erikseen ilman muotteja, koska kynnen alukset jäivät tahmaisen oloiseksi. Ennen viilausta kynnet olivat aika hassut ja epämuotoiset.

                                                  Sitten pääsin viilaamaan kynnet muotoonsa

OPI:n 150 gridin viila oli tähän tarkoitukseen oivallinen koska se pureutui loistavasti soak off geeliin ja sain sillä nopeasti haluamani muodon kynsiin.

                                                     Lopputulos on tällainen

Olen lopputulokseen tyytyväinen. Kynnet tuntuvat yllättävän luonnollisilta ja ovat joustavat, enkä pelkää toimia niillä yhtään. Pituutta on toki tosi maltillisesti enkä uskaltaisi tällä systeemillä kovin paljon pidempiä tehdä pysyvyyden takaamiseksi. Soak offien kanssa voi käyttää myös tippejä, mutta perussääntönä on ettei tipin pituus ole enempää kuin kolmasosa oman kynnen pituudesta, jotta pysyvyys on riittävä. Nyt nähdään miten kauan nämä kestävät. Kerrokset: 1x NN clear base, 2-3 x (kynnestä riippuen) NN "I feel pretty", kärkiin hieman Eco surprise glitteriä häivyttämään rajaa, päällä Eco soak off clear. Lopuksi Seche vite top coat.
2 kommenttia:

  1. Kivat kynnet! =) Oon tehny myös samalla konstilla, mutta pohjalle olen laittanut Universal Nails ultra bond alusgeeliä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Minusta nämä onnistui kivasti.

    VastaaPoista