torstai 24. toukokuuta 2012

Pirteää oranssia!


Tein ystävälle tänään soak off geelit ja päätimme hieman jatkaa kynsien pituutta muoteilla. Väriksi valittiin sähäkkä oranssi NN "vitamin c" ja siihen hieman Eco surprise glitteriä päälle. Käytin myös Econ sävyä "pink" sekä ihan perus kirkasta. Hieman jäi harmittamaan, että värillistä kärjistä tuli turhankin paksut. Jonkin verran niitä viilasin alas, mutta sitten alkoi värin alta paistamaan väritön geeli. Tätä täytyy siis harjoitella lisää. Tuo oranssi oli kyllä upea pigmenttinen kesäväri ja glitter toi siihen ihanan säväyksen. :) Mitä tykkäätte?

2 kommenttia:

  1. Kannattaa laittaa ensin alimmaiseksi muottia vasten ihan ohut kerros kirkasta geeliä, sitten värillinen, glitteri ja päälle vielä koko kynnelle, varsinkin keskikohtaan, hieman reilummin kirkasta, että kynsi saa kauniin muodon ja on varaa viilata. =)

    VastaaPoista
  2. Hei Kati. Kiitos vinkistä. =) Yritin paikata värillisen kärjen paksuutta paksummalla kerroksella kirkasta kynsipedillä, mutta taisin olla turhan varovainen sen laittamisen kanssa.:)Ensi kerralla paremmalla onnella ja koitan myös tehdä jatkokset ohuemmin.

    VastaaPoista