perjantai 24. elokuuta 2012

Glitteriä, varpaita sekä sinistä


Ystävä sai pinkkien glitterkynsien tilalle tällaiset valkoisella glitterpölyllä toteutetut soak off geelikynnet. Mielestäni näistä tuli kivat. Sopivan ohuet, kiiltävät ja yksinkertaisesti kauniit. :)
Soak offien poisto sensijaan tuottaa edelleen päänvaivaa. Olen miettinyt pitäisikö opetella kovien geelien tai akryylikynsien tekoa, kun nämä soak offit vaan eivät liukene pois nimensä lupaamalla tavalla. Jatkan nyt toistaiseksi näillä. Arvelen että soak off geelien kynsilakkamainen levitystapa on tällaiselle aloittelijalle niin paljon helpompaa kuin nuo mainitsemani geelit tai akryylit mutta mielessä muhii mahdollinen kurssi.....



Tein omiin varpaisiini ranskiksen uv-lakoilla. Isovarpaissa sannataran verkkokaupasta tilatut kukkatarrat. Nämä tarrat toimi hyvin, mutta aiemmassa postauksessani yksien kukkatarrojen kanssa koin ongelmia. 



Omiin kynsiin tein sinikärkisen soak off geelauksen jo viime viikolla. Alunperin nämä olivat hieman erilaiset. Tein näille pikahuollon: viilaus, ohut kerros eco soak off geeliä sävyä "english rose", joka mielestäni oli melkein kirkas yhdellä kerroksella. Saattaa olla hieman nude- sävyinen jos laittaa useamman kerroksen. Laitoin vielä sinan ihanaa shimmer uv-lakkaa; valitettavasti sen kimallus ei kuvasta täysin välity. Nimettömissä on puolihelmet ja yhdellä kynnellä perhostarra. Lopuksi viimeistelin seche viten top coatilla sekä Sally Hansenin kynsinauhaöljyllä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti