torstai 10. toukokuuta 2012

Lisää pinkkiä ja kukkasia sekä sähellystä bloggerin kanssa


Tässä tuoreimmat eco soak off-kynnet ystävälleni äitienpäivän kunniaksi. Kukkaset on konadin laatalta m25. Nimettömissä pikkuiset timantit ja muuten kukkasissa on pieni hopeinen piste kiss koristelulakalla. Muuten tuotteet samat kuin aikaisemmassa postauksessani hempeän pinkeistä kynsistäni.

Olen tässä bloggaamisessa ihan noviisi, ja yks kaks huomasin olevani omien sivujeni jäsen. :)Sinänsä se on ihan ok, en vain tiedä miten sen onnistuin tekemään. Laitoin kyllä oman blogisivun aikoinani blogilistalleni, joten ehkä siinä syy. Muutenkin välillä takkuan näiden sivujen kanssa; joskus mm. kuvat häviävät, mikä harmittaa, kun se on just näiden blogien juttu. Onko muilla samanlaisia kokemuksia?

2 kommenttia:

  1. Noilla konadin laatoilla saa kyllä kivoja koristuksia aikaan. Itse en ole koskaan oppinut niitä käyttämään, oon vissiin liian hidas :D

    Nätit kynnet :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pauliina! Ystävänikin tykkäsi. Konadista mun kynsiharrastus lähti. Otti se ensin aikansa, että opin leimaamaan siististi. Aluksi leimailin ihan tavallisen kynsilakan päälle ja hitsi jos leimatessa teki mokan: koko kynsi piti laittaa uusiksi. Siksi leimakuvia onkin kiva tehdä esim. soak off kynnelle: jos säheltää sen voi pyyhkäistä kynsilakan poistoaineella pois ja yrittää uudelleen. :)

    VastaaPoista